Interview Vanaudenaerde: "Winst tegen Club Brugge was het hoogtepunt"

Robby Morren
Robby Morren
| 5 reacties
Vanaudenaerde: "Winst tegen Club Brugge was het hoogtepunt"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Onze redactie schotelde enkele eersteklassespelers een aantal eindejaarsvragen voor. Gunther Vanaudenaerde noemde de winst tegen Club Brugge zijn hoogtepunt in 2012.

door Robby Morren

Wat was voor jou het hoogtepunt in 2012?

"Voor mij was het hoogtepunt de overwinning tegen Club Brugge. Het vorige seizoen was heel moeilijk voor mij met blessure en de degradatie met Westerlo. Ik ben bij OHL in een supergoede club terechtkomen. Met de middelen die ze hebben werken ze professioneel en willen ze vooruit. We hebben een hele mooie reeks neergezet met die zege tegen Club Brugge. Dat was gewoon een heel mooi moment."

Wat was het dieptepunt voor jou het voorbij jaar?

Bij OHL is het dieptepunt de uitschakeling in de beker. Dat vond ik heel jammer. Ik heb met Westerlo de bekerfinale mogen spelen en dat is toch iets unieks en heel mooi voor een kleinere club. Voor mij is die uitschakeling toch echt een dieptepunt.

Hoe ga je eindejaar doorbrengen?

Met oudejaar heb ik een rustig etentje met een paar hele goede vrienden. Dan mogen we het verstand heel even op nul zetten en genieten. We blijven daar ook overnachten. We geen even het voetbal vergeten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties