Club Brugge mee in strijd voor De Bock

Club Brugge mee in strijd voor De Bock
Foto: © SC

Laurens De Bock staat nu ook weer in de concrete belangstelling van Club Brugge. Brugge gaat daarmee de strijd aan met Anderlecht voor de verdediger van Lokeren.

Laurens De Bock zou om en bij de 3,5 miljoen euro moeten opleveren voor Lokeren. Club Brugge was in de zomerperiode bereid om slechts 2,5 miljoen euro op te hoesten voor de verdediger, dus is het nu afwachten of de club met een verbeterd bod komt op de speler. Ondertussen heeft ook Anderlecht al zijn interesse laten blijken: zij zouden eventueel Denis Odoi als pasmunt kunnen gebruiken in een mogelijke deal.

Ook vanuit Engeland is er interesse voor de verdediger, maar als het van de vader van Laurens De Bock afhangt, kiest zijn zoon voor een club in België. “Als we willen, brengen we Laurens direct naar Engeland. Voor een 20-jarige vind ik die stap echter te groot. Zelfs als zijn vriendin meegaat, blijft zo’n nieuw leven niet evident”, aldus vader De Bock in Het Nieuwsblad.

“Een superbod uit de Premier League zou Laurens wel overwegen, maar naar mijn mening blijft hij beter nog wat in België. Club Brugge en Anderlecht zijn beiden topclubs en ik denk niet dat Lambrecht mijn zoon iets in de weg zal leggen om te vertrekken”, besloot de man.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties