Zowel Manu Ferrera als spelers verdedigen Bob Peeters

Zowel Manu Ferrera als spelers verdedigen Bob Peeters
Foto: © SC

De in AA Gent zwaar gefaalde Bob Peeters kan rekenen op steun van zijn ex-collega's. Zowel huidig interim-coach Manu Ferrera als kapitein Hannes Van der Bruggen en doelman Sergio Padt nemen het in Het Laatste Nieuws op voor Peeters.

“Bob is ontgoocheld, maar begrijpt dit”, zegt Ferrera. “Een trainer is verantwoordelijk voor de resultaten. Daarom verdienen ze ook veel geld. Dit is zeker geen zaak van een gebrek aan kwaliteiten. Misschien was de timing van Peeters om naar Gent te komen niet goed, want hij heeft zeker een toekomst als coach.”

“Ik vind dit jammer”, zegt Hannes Van der Bruggen. “Peeters probeerde dag en nacht oplossingen te vinden. De spelers dragen een grote verantwoordelijkheid. Peeters maakte mij belangrijk door me de aanvoerdersband te geven. Ik zal het beste proberen te onthouden van onze korte samenwerking.”

En ook doelman Sergio Padt wilde nog wat kwijt: “Peeters was anders dan Trond Sollied. Bob praatte veel met de spelers. Hij gaf ons veel vertrouwen. Ik dacht dat hij de oplossing voor ons probleem zou zijn. Peeters heeft alles geprobeerd. Het lukte niet door pech of omdat we het niet konden opbrengen. Als de resultaten uitblijven bij een topclub, wordt een trainer ontslagen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties