Gillet: "Als hij terugkeert, zullen we Biglia met open armen ontvangen"

Gillet: "Als hij terugkeert, zullen we Biglia met open armen ontvangen"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Ook de spelers van Anderlecht zitten verveeld met 'de zaak Biglia'. Voor Guillaume Gillet maakt wel duidelijk dat zijn vriend nog steeds welkom is in de ploeg.

"Luci' is voor mij meer dan een ploegmaat, hij is een vriend", zegt Gillet in HLN. "En zo zijn er niet zoveel in een voetballerscarrière. Zolang hij nergens anders getekend heeft, blijft Lucas één van ons. Als hij voor 31 januari terugkomt, zullen we hem allemaal met open armen ontvangen, want Lucas is een goeie gast en een goeie voetballer."

Ook Gillet probeerde Biglia telefonisch te pakken te krijgen, maar kwam eveneens van een kale reis terug. "Net als Suárez, Vargas en Proto heb ik hem al proberen te bereiken, maar blijkbaar heeft hij er momenteel nood aan om zich helemaal af te zonderen. Lucas zegt al een tijd dat hij naar een groter kampioenschap wil en dat kan ik wel begrijpen. Als profvoetballer dromen we er allemaal van om vooruit te gaan. Daarom vind ik dit ook een 'fiftyfiftyzaak'. De club moet de ambitie van een speler begrijpen, maar de speler moet ook de club respecteren die hem veel gegeven heeft. Als Lucas voor de Argentijnse nationale ploeg gespeeld heeft, dan heeft hij dat ook voor een stuk te danken aan Anderlecht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties