Fernandez: "Wij gaan winnen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 13 reacties
Fernandez: "Wij gaan winnen"
Foto: © SC

Victor Fernandez blikt vooruit naar de wedstrijd van vanavond tegen Standard. Hij erkent de kwaliteiten van Standard maar schuwt de ambitieuze taal niet. Hij is overtuigd dat Gent wint vanavond.

Sander De Graeve in Gent

Fernandez bekeek video's van Standard: "Het is een erg sterke ploeg die in een klassieke 4-4-2 speelt met twee snelle spitsen die vaak in de diepte duiken. We moeten wel nog zien wat hun antwoord zal zijn op de afwezigheid van hun topschutter, Ezekiel."

"Standard zit ook in een stijgende lijn in de competitie." Toch gelooft Fernandez dat Gent gewoon wint vanavond: "Één van de kenmerken van een sterke ploeg is sterk zijn in eigen huis. We gaan het werk van de voorbije week en de match tegen Anderlecht bevestigen. Ik ben ook benieuwd naar de reactie van het publiek op onze partij in Anderlecht. Ik ben ervan overtuigd dat we winnen."

Fernandez zal zijn ploeg op enkele posities wijzigen: "Er zit een centrale verdediger, Corstjens, minder in de selectie en een back extra, Maréval, verder zal ik de basisploeg op twee of drie posities wijzigen. Je kan niet 72u na de vorige wedstrijd exact dezelfde ploeg opstellen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties