Vanden Stock: "Meer dan terechte winnaar"

Vanden Stock: "Meer dan terechte winnaar"
Foto: © SC

Roger Vanden Stock was een opgetogen voorzitter. Even sloeg er nog twijfel toe, maar de opluchting was er des te groter door.

"Een meer dan terechte winnaar", zei Vanden Stock terwijl hij zich nog een glaasje champagne inschonk. "Even begon ik te twijfelen, want ze waren meer over Vossen dan over Mbokani aan het praten. Vossen is zeker een verdienstelijke tweede, maar de juiste man heeft gewonnen. Als je de voorsprong bekijkt, is het duidelijk. Niemand komt nog maar aan zijn voeten. En dat is gekozen door mensen die het voetbal dagelijks volgen."

Mbokani wil eind dit seizoen vertrekken met een nieuwe landstitel op zak. En daar zal de preses zich niet tegen verzetten. "Ik wil wel een poging doen om hem te houden, maar we hebben beloofd dat we bij een aantrekkelijk bod voor alle partijen gaan meewerken aan een transfer. Ik ga me daar zeker niet tegen verzetten. Ik ben al heel blij dat hij wil blijven tot het einde van het seizoen. We gaan dat gepast vieren als hij terugkomt van de Afrika Cup. Nu moet hij zich daarop concentreren. Maar stiekem hoop ik wel dat hij er snel weer bij loopt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties