Rodgers wil nog twee spelers kopen

Rodgers wil nog twee spelers kopen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool FC staat op een ontgoochelende zevende plaats in de Premier League, maar mikt nog op de vierde plek. Daarvoor is de club op zoek naar versterkingen. Er is nog tijd tot 31 januari.

Begin januari plukte Liverpool al Daniel Sturridge weg bij Chelsea. Brendan Rodgers hoopt voor het einde van de maand nog één of twee nieuwkomers voor te stellen.

"We weten allemaal dat we nog één of twee nieuwe spelers nodig hebben. De eigenaars steunen me hierin en er wordt hard aan gewerkt. Hopelijk lukt het deze transferperiode nog. We haalden eerder Sturridge en die doet het uitstekend. Twaalf miljoen pond voor zo'n speler is een echt koopje en dat zal hij ook nog bewijzen."

"Ik ben wel voorstander van de transferperiode in januari. Bij Swansea leverde het altijd goed op, zoals toen we Fabio Borini haalden die ons een massieve boost gaf. Sommige managers zouden zelfs liever hebben dat de transfermarkt het hele seizoen open is, maar ik ben al blij met een paar weken."

Rodgers wou niet ingaan op namen, maar de geruchtenmolen draait op volle toeren. Vooral Philippe Coutinho zou dicht bij een overgang naar de Reds staan. Inter zou de 20-jarige Braziliaanse spelmaker laten gaan voor een bedrag rond twaalf miljoen euro. Liverpool raakte vandaag akkoord met Hearts over Michael Ngoo. De 20-jarige aanvaller zal de rest van het seizoen op huurbasis voor de Schotten uitkomen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties