Reactie De Sutter: "Ik hoop dat ik blijf staan"

De Sutter: "Ik hoop dat ik blijf staan"
Foto: © SC

John van den Brom wrijft zich waarschijnlijk in de handen. Bij afwezigheid van Dieumerci Mbokani rijgt Tom De Sutter de doelpunten aan elkaar. De coach heeft echter altijd duidelijk gezegd dat de Congolees zijn eerste keuze is. Dus wat straks met De Sutter?

De Sutter zelf blijft er kalm onder. Enkele weken geleden viel hij in Genk even uit zijn rol toen hij de situatie aanklaagde, maar ondertussen is hij weer de kalmte zelve. "Ik weet dat Mbokani altijd speelt, maar we hebben in een 4-4-2 toch ook altijd goede matchen gespeeld? Kijk, als Mbokani terugkomt, zal er gekeken worden hoe het verder moet. Maar natuurlijk hoop ik dat ik blijf staan. Praet kan dan het kind van de rekening worden en dat verdient hij ook niet. De coach moet de keuzes maken, ik niet", aldus De Sutter.

De Sutter scoort elke 127 minuten een goal. "Het is altijd al zo geweest bij Anderlecht: de concurrentie hier is moordend. Maar ik heb nu toch al tien keer gescoord in de Jupiler League en vier in de andere competities. Veertien is toch niet slecht voor iemand die veel op de bank zat. We zullen wel zien hoe de coach dat gaat oplossen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties