Interview Garrido: "Blij dat transferperiode gedaan is"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 12 reacties
Garrido: "Blij dat transferperiode gedaan is"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

De dag na het sluiten van de transferperiode is Juan Carlos Garrido opgelucht. Zijn spelers kunnen zich opnieuw op het voetbal concentreren en hij kent het spelersmateriaal waarmee hij het seizoen zal vervolmaken.

Sander De Graeve in Brugge

Club-coach Garrido maakte even tijd voor de verzamelde pers. Hij is blij dat de transferperiode afgelopen is: “De spelers die hier nog zijn kunnen zich nu volledig op het voetbal concentreren.”

Vadis Odjidja bleef ook in Brugge. Sinds zijn transfer naar Everton er eind augustus toch niet kwam speelt hij onder zijn niveau: “Vadis werkt goed op training, dat is de eerste stap. Hij is een belangrijke speler voor ons. We gaan ons best doen om hem zijn beste niveau te laten halen.”

De ploeg is volgens de coach versterkt in de transferperiode: “De nieuwkomers geven me meer mogelijkheden, het zijn ook stuk voor stuk goede spelers. Ik vind het jammer dat Zimling vertrok maar ik respecteer zijn keuze. Ik probeerde hem nog te overtuigen maar je werkt beter met spelers die hier willen zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties