Kouyate: "Juhasz heeft me alles geleerd"

Kouyate: "Juhasz heeft me alles geleerd"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Roland Juhasz heeft op de laatste dag van de transfermarkt geen transfer kunnen versieren. Er zijn nog enkele opties in landen waar de markt langer openblijft. Zijn maatje Cheikhou Kouyate hoopt alvast op een snelle oplossing.

De situatie van Juhasz is genoegzaam bekend. "Ik vind het erg voor hem. Hij heeft heel veel voor de club, maar ook voor mij betekent", aldus Kouyate. "Het is ook dankzij hem dat ik er in geloofde dat ik een verdediger kon worden. Ik weet nog de eerste keer dat ik in Brugge centraal achterin moest gaan staan: ik had schrik! Juhasz nam me apart en zei: 'Je kan het, ik geloof in jou. Je gaat alles opkuisen daar achteraan.' Hij heeft me veel geleerd."

"Ik bedank hem daar nu nog voor", zegt Kouyate. "Ik hoop dat er voor hem vlug een oplossing uit de bus zal vallen, want hij verdient dat. Je ziet hoe snel het kan veranderen in het voetbal."

Morgen kan u bij ons een uitgebreid interview met Kouyate lezen. Daarin vertelt hij over de topper tegen Standard, over Biglia en zijn toekomst in Engeland...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties