Interview Been: "Club speelde niet geweldig tegen AA Gent"

Robby Morren
Robby Morren
| 23 reacties
Been: "Club speelde niet geweldig tegen AA Gent"
Foto: © SC

Zondag ontvangt RC Genk Club Brugge. Mario Been moet dringend op zoek naar een driepunter. Voor deze topper zal hij niet veel wijzigen aan het elftal dat woensdag tegen Anderlecht speelde.

Door Robby Morren

Been was niet onder de indruk van wat blauw-zwart tegen AA Gent op de grasmat bracht. “Tegen AA Gent heeft Club Brugge, om het zacht uit te drukken, geen geweldige wedstrijd gespeeld. Daar moeten wij van profiteren. Wij moeten niet naar de tegenstander kijken maar naar onszelf. Wij hebben voldoende kwaliteiten om van wie dan ook te winnen.”

De oefenmeester verwacht dat Club voor de aanval zal kiezen in de Cristal Arena. “Grotere ploegen willen aanvallen, dat verwacht ik zondag ook van Club Brugge. Dat blijft een wedstrijd die alle kanten op kan want ook Club Brugge heeft een geweldige selectie.”

Kumordzi in plaats van Gorius

Naar alle waarschijnlijkheid mag Kumordzi opnieuw naast Hyland opdraven op het middenveld. Om wat meer balans in het team te brengen kiest Been de verdedigender ingestelde Kumordzi boven Gorius. “Kumordzi en Hyland hebben het erg goed gedaan tegen Anderlecht. Het is altijd vervelend voor die andere speler want Julien Gorius heeft ook een hele goede periode gehad maar soms heeft een elftal iets anders nodig.”

“Kara zal ik moeten vervangen maar voor de rest zal ik niet veel veranderen in vergelijking met de wedstrijd tegen Anderlecht. Dat is niet nodig want eigenlijk hadden wij na een halfuur 0-1 voor moeten staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties