Farssi: "Huidige coach brengt ervaring over op de groep"

Christophe van den Boom
| 0 reacties
Farssi: "Huidige coach brengt ervaring over op de groep"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren is de laatste vijf wedstrijden ongeslagen en zet grote stappen naar het behoud. Tegen Bergen hopen ze die reeks verder te zetten. Rachid Farssi speelde een sterke partij tegen OHL en rekent vanavond opnieuw op speelgelegenheid.

“Ik was tevreden dat ik vorige week tegen OH Leuven mocht starten, want het was al even geleden. Ik probeer elke keer mijn best te doen maar we zijn een grote groep en iedereen moet klaar staan om zijn taak op te nemen”, reageert de polyvalente middenvelder in Het Nieuwsblad.

Sinds speeldag 19 wonnen ze drie keer en speelden ze evenveel wedstrijden gelijk. “Cijfers zeggen uiteraard veel, maar iedereen heeft hier aan meegewerkt. De vorige coach Dirk Geeraerd haalde inderdaad maar elf punten, maar hij heeft ook zijn verdienste. Niemand mag vergeten onder welke omstandigheden Geeraerd met deze ploeg in eerste klasse is begonnen. De huidige coach brengt zijn ervaring als speler over op de groep. Dit in combinatie met hard werken levert het huidige succes op.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties