Vanhaezebrouck: "Ik weet niets van AA Gent"

Christophe van den Boom
| 9 reacties
Vanhaezebrouck: "Ik weet niets van AA Gent"
Foto: © SC

KV Kortrijk ontvangt zaterdag AA Gent. Coach Hein Vanhaezebrouck wordt regelmatig gelinkt aan de Oost- Vlamingen. Hijzelf ontkent dat in alle talen.

“Met AA Gent praatte ik niet en dat durf ik zweren op de hoofden van mijn kinderen”, reageert Vanhaezebrouck in Het Laatste Nieuws. “Ik weet niet wie met het verspreiden is begonnen, maar iedereen neemt het over.”

De speculaties staken de kop op, nadat bleek dat de Spaanse coach Fernandez een contract heeft tot het einde van het seizoen. “Misschien was dat zijn keuze. Ik word gelinkt aan de Buffalo’s, maar de enige die niets weet, ben ik.”

Ook het contract van Vanhaezebrouck loopt op het einde van het seizoen af. Als het niet bij AA Gent is, waar ligt de toekomst van de oefenmeester dan wel? “Bij KV Kortrijk blijven is een optie. Alles ligt open. Al moet het niet eindeloos blijven aanslepen. Alles heeft te maken met het ‘totale plaatje’. Er zijn meer elementen dan het sportieve, die een rol zullen spelen in mijn beslissing. Ik wil weten met wie en hoe ik hier ga werken.”

Mogelijk steekt hij de grens over. “Het buitenland is een optie. Mijn familie staat daar niet weigerachtig tegenover. Uiteraard is er interesse, want op het einde van het seizoen ben ik een coach zonder job.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties