Reactie Been: "Blij dat we de nul hebben gehouden"

Fabian Morren
| 6 reacties
Been: "Blij dat we de nul hebben gehouden"
Foto: © SC

0-2-winst, Mario Been kan tevreden zijn. Vooral dat Genk nog eens de nul heeft gehouden, maakt de Nederlandse coach blij.

"Ik ben tevreden door twee zaken: dat we de nul hebben gehouden en de drie punten gepakt hebben", vertelt Mario Been. "Het was geen geweldige match, maar het was ook wel heel moeilijk voetballen op dit veld. We gaven in de eerste helft niet veel weg, maar hadden ook zelf weinig kansen. Uit één van die weinige mogelijkheden kon Jelle toch scoren."

Genk hield nog maar voor de vierde keer dit seizoen de nul. "Ik ben een trainer die er geen probleem mee heeft dat je goals slikt, als je er maar meer maakt dan de tegenstander. Maar ik ben hier wel heel blij mee. Ook Laszlo (Köteles, red.) was heel blij dat hij de nul kon houden."

"Na rust vergaten Buffel en Plet het af te maken en dan weet je dat er altijd nog een foutje kan gebeuren. Gelukkig scoorde Vossen uiteindelijk toch de 0-2", vervolgt Been. "Ik vond de zege op basis van onze kansen verdiend, maar voetballend was het niet zo goed."

Nu volgt de trip naar Stuttgart in de Europa League. "Die gaan we niet winnen, hé", zegt Been. "Dit is een leuk toetje. We gaan er om zo een goed mogelijke uitgangspositie te behalen." (FM)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties