Gevelwerken Arteveldestadion van start

Thomas Eeckhout
| 26 reacties
Gevelwerken Arteveldestadion van start
Foto: © SC

De werken aan het Arteveldestadion van AA Gent vorderen steeds meer. Gisteren maakte de club via de stadionwebsite bekend dat de gevelwerken aan de tribune waar de spionkop zich zal bevinden gestart zijn.

AA Gent lanceerde eind januari een website waarop supporters de werken aan het stadion op de voet kunnen volgen. Gisteren maakte de club bekend dat de werken zich deze week vooral naar de voorgevel van het nieuwe stadion verplaatst hebben. 

De voorgevel van de tribune waar de spionkop zich zal bevinden staat ondertussen volledig in de stellingen zodat de gevelwerken kunnen beginnen. De eerste stap van die gevelwerken zullen bestaan uit het aanbrengen van ankers in de muur waarin later profielen kunnen geplaatst worden. Het glas voor in die profielen zal in maart geplaatst worden. 

Ook op het middenplein was er deze week veel te doen. Zo werd de grote kraan naar de voorkant van het stadion verplaatst in functie van het afwerken van de tweede luifel. Verder meldde AA Gent dat de rioleringswerken aan de voorkant van het stadion klaar zijn en dat de metselwerken en de wapening voor de vloerplaat goed vorderen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties