Reactie Mathijssen: "Deze weg moeten we blijven bewandelen"

Fabian Morren
| 6 reacties
Mathijssen: "Deze weg moeten we blijven bewandelen"
Foto: © SC

Jacky Mathijssen krijgt Beerschot (nog) niet op de rails. Thuis werd er met 0-2 verloren van Racing Genk. "Dit mag geen domper zijn."

"Er waren een aantal zaken die ik vooraf in gedachten had en die ik heb meegedeeld. Die zaken heb ik tijdens de wedstrijd teruggevonden bij mijn elftal. Onder meer initiatief nemen, durven voetballen, … Ik zag bij mijn team de wil om er iets van te maken", zegt Mathijssen.

De coach van Beerschot merkte echter ook op dat het zo moeizaam gaat om kansen af te dwingen. "We kregen mogelijkheden, maar geen grote kansen. De weinige kansen die we kregen, werden niet afgemaakt. Dat heeft uiteraard met kwaliteit te maken", luidt de eerlijke analyse van de coach.

1 op 9 haalde Beerschot onder Mathijssen, maar de trainer ziet nog wel degelijk reden tot positivisme. "We gaan niet iedere week een tegenstander ontmoeten die de klasse van Genk heeft. We moeten deze weg bewandelen, daar ben ik van overtuigd. Hopelijk laat het voetbalgeluk ons dan niet in de steek. Dit mag geen domper zijn." (FM)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties