Reactie Barda: "Nog geen nieuws"

Robby Morren
Robby Morren
| 8 reacties
Barda: "Nog geen nieuws"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nog altijd geen witte rook voor Elyaniv Barda, er zit geen schot in de contractbesprekingen. Ondertussen is de Israëliër op het veld wel superefficiënt. Tegen Beerschot volstonden 13 speelminuten om een assist te geven.

Robby Morren in Antwerpen

"We waren op zoek naar die tweede goal om de wedstrijd helemaal te beslissen. Ik heb gewacht op het goede moment om de pass op Jelle te geven en hij maakte het uitstekend af", zo omschrijft Barda zijn assist.

"Het was niet onze beste match maar op dit moment zijn de punten het belangrijkste. We moeten trachten om de kloof niet te groot te laten worden. We zullen wel zien waar we staan als de punten door twee worden gedeeld."

'Fans raken me'

Terwijl de contractbesprekingen maar niet in een beslissende plooi vallen, maken de supporters het bestuur wel duidelijk dat Barda moet blijven. "De voorbije twee weken raken de supporters me nog meer. Ze zitten al jarenlang in mijn hart maar nu zelfs nog meer. Op dit moment heb ik geen nieuws."

Beslissend als invaller

Barda moest de voorbije wedstrijden vrede nemen met een plaats op de bank en korte invalbeurten. Toch slaagt hij er telkens in om tijdens de weinige minuten die hij krijgt beslissend te zijn.

"Het is een beslissing van de trainer. Ik probeer altijd mijn best te doen voor KRC Genk zoals ik dat al 5,5 jaar doe. Het maakt daarbij niet uit of ik nu 5 minuten speel of 10 minuten. Ik zet het team altijd op de eerste plaats. Ik respecteer de beslissingen die de coach neemt."

"Na Nieuwjaar heb ik tegen Charleroi gescoord en een assist gegeven, tegen KV Mechelen speelde ik op links en dat was niet mijn beste match. Tegen Anderlecht mocht ik niet spelen, thuis tegen Club Brugge mocht ik 7 minuten spelen en scoorde ik en tegen Beerschot gaf ik een assist."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties