Gorius: "Relatie met Mario Been is en blijft prima"

Gorius: "Relatie met Mario Been is en blijft prima"
Foto: © SC

Julien Gorius heeft in 2013 vooral de bank van Racing Genk gezien. De Fransman leek op een zijspoor te gaan belanden, maar zou nu mogelijk toch mogen starten in de Europa League-wedstrijd tegen Stuttgart.

“Ik mag dan al een paar weken niet aan de wedstrijd begonnen zijn, mijn relatie met Mario Been is en blijft prima. Ik heb in mijn carrière nog nooit zo lang op de bank gezeten denk ik. Maar als voetballer moet je zoiets eens meemaken om er sterker uit te komen”, aldus Julien Gorius tegen Het Belang van Limburg.

“Blij ben ik niet, maar de relatie met Mario Been is en blijft Prima. De coach zal wel zijn redenen hebben om dit te doen. Ik heb in december en januari gespeeld naar het beeld van de ploeg. Dat was te weinig, misschien moet ik daaruit besluiten dat ik niet 100 procent was”, ging de Franse middenvelder verder.

Gorius wil het niveau van Racing Genk zeker niet onderschatten: “Ik durf te zeggen dat de concurrentie in Genk op dit moment scherper is dan bij Anderlecht of Club Brugge”, besloot Gorius.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties