Ferguson: "Gelukkig speelde De Gea sterke partij"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 27 reacties
Ferguson: "Gelukkig speelde De Gea sterke partij"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

David De Gea stond sinds zijn komst naar United al meermaals ter discussie, maar woensdagavond, op het veld van Real, speelde de Spanjaard een uitstekende partij.

“Santiago Bernabeu is geen makkelijke plek om te komen spelen, want Real speelt thuis altijd sterk”, begint Sir Alex Ferguson. Ik was wat teleurgesteld over hoe laag we verdedigden, waardoor we hen veel kansen gaven om voor te zetten en om te schieten.”

Manchester United had echter ene David De Gea tussen de palen staan. “Gelukkig speelde David De Gea een sterke partij voor ons. Hij maakte drie of vier echte geweldige reddingen.” De Schot hoopt wel dat de kansen die zijn team onbenut liet hen niet zuur opbreken in de return. “We hebben goeie kansen gecreëerd, hopelijk krijgen we er geen spijt van dat we die niet wisten om te zetten in doelpunten.”

“We hebben al een serieuze stap gezet richting volgende ronde, maar de weg is nog lang. Real Madrid is namelijk heel sterk op de tegenaanval. Ik kijk alvast uit naar de terugwedstrijd”, besluit de manager van United.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties