Interview Franck Berrier: "Valentijn is te commercieel"

Franck Berrier: "Valentijn is te commercieel"
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Zulte Waregem staat momenteel stevig op de tweede plaats en Franck Berrier is een van de absolute sterkhouders van Essevee. Hij had het onder andere over zijn toekomst als speler, de magie van Zulte Waregem en over Valentijn.

Aernout Van Lindt in Waregem

Franck Berrier is in de eerste plaats namelijk ook een mens van vlees en bloed. Hij is getrouwd en heeft twee kinderen, waarmee hij na zijn carrière ook terug naar Frankrijk wil: “Wat ik ga doen na mijn spelersloopbaan weet ik nog niet. Misschien start ik iets op samen met mijn vrouw, ik heb er nog geen idee van.”

“Wat ik wel zeker weet is dat ik terug naar Frankrijk zal verhuizen. Dat mag in het Noorden zijn, waar ik vandaan kom, maar evengoed in het Zuiden.” Toch voelt de speler zich ook in ons land goed: “Het leven in België bevalt me over het algemeen wel, enkel de zon ontbreekt soms een beetje hier in dit land.”

Vandaag is het de dag der geliefden, Sint-Valentijn, maar ook daarover heeft Berrier een duidelijke mening: “Ik vind Valentijn te commercieel en ik heb zo een dag niet nodig om een cadeautje te kopen voor mijn vrouw. Romantiek zit in de kleine dingen en je kan elke dag iets doen, dus op een dag als vandaag onderneem ik niets speciaals. Ik zal mij vandaag thuis gewoon wat met de kinderen bezighouden, zoals anders.”

Morgen laten we Franck Berrier aan het woord over het succes van Zulte Waregem en over zijn toekomst als speler. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties