Standard liep derde Roemeen mis

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Standard liep derde Roemeen mis
Foto: © SC

Standard versterkte zich afgelopen transferperiode met twee Roemeense spelers. Dat had er eentje meer kunnen zijn blijkt nu. Standard was namelijk erg geïnteresseerd in Ovidiu Herea, spelmaker van Rapid Boekarest.

De 27-jarige middenvelder zag een overstap naar Sclessin echter niet zitten.”Het klopt dat Standard geïnteresseerd was in Herea”, zegt Constantin Zotta, voorzitter van de Roemeense club in diverse Roemeense media.

Er was een akkoord op clubniveau, enkel Herea moest het nog eens worden met Standard. “Ovidiu weigerde mee te werken aan een transfer omdat hij liever bij Rapid Boekarest wilde blijven. Hij vertelde me dat hij de club terug naar de bovenste regionen van het klassement wilde brengen. Omdat de club al veel voor hem heeft betekend, wil hij op die manier wat terug doen”, klinkt het bij de Roemeense voorzitter.

Langs de andere kant had een transfer van zijn smaakmaker het nodige geld kunnen opleveren voor Rapid Boekarest om versterking te halen. “Met het geld dat we zouden gekregen hebben voor Herea, hadden we makkelijk meerdere versterkingen kunnen halen.” Mircea Rednic bleek dus op zoek naar nog meer Roemeense versterking.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties