Plet: "Niet tevreden met invallersstatuut"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 11 reacties
Plet: "Niet tevreden met invallersstatuut"
Foto: © SC

Glynor Plet viel alweer goed in bij Racing Genk en was opnieuw beslissend. De Nederlander startte echter wel weer op de bank en dat zint hem duidelijk niet.

“Ik ben niet tevreden met mijn rol als wisselspeler bij Genk. Maar als dit mijn rol is, dan moet ik dat accepteren en ermee leren leven.”, vertelde de aanvaller na afloop van de wedstrijd aan Sporza.

De wedstrijd leek dood te bloeden en het spel werd echt potig naar verloop de tweede helft vorderde. Mario Been greep in en bracht Plet voor vossen en de lange aanvaller kon nog maar eens beslissend zijn voor de Limburgers.

“Ik wilde als invaller iets extra bijbrengen aan het team, en dat heb ik gedaan.” Monrose ging op links zijn bewaker knap voorbij en legde de bal keurig voor. Na tussenkomst van een Stuttgart-verdediger kon Plet de bal tegen de touwen koppen. “Ik stond al een tijdje vrij en te wachten op de bal. Uiteindelijk sprong de bal op en kon ik hem toch nog binnen koppen. We hebben nu een prima uitgangspositie voor de return”, besluit de Nederlandse aanvaller van Genk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties