Interview Garrido: "Heel belangrijke wedstrijd"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 8 reacties
Garrido: "Heel belangrijke wedstrijd"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondagmiddag kijken Lokeren en Club Brugge elkaar in de ogen op Daknam. De wedstrijd belooft erg belangrijk te worden voor Play-off 1. Beide ploegen worden slechts gescheiden door twee punten.

Sander De Graeve in Brugge

"Lokeren staat op de plaats waar wij willen staan", steekt Garrido van wal. "Dit is dus een erg belangrijke wedstrijd voor ons. Drie punten op Daknam brengen ons in een betere positie. Ook voor Play-off 1 is het erg belangrijk. Het reguliere seizoen is bijna ten einde en daarna komt de belangrijkste periode."

Garrido kijkt erg uit naar de Play-offs: "Ik vind het een attractief systeem. Het zal interessant zijn om aan het einde van het seizoen nog eens tegen de beste ploegen uit de competitie te spelen. Ik wil die Play-off 1 meemaken en ik ben er ook van overtuigd dat we die gaan halen, het team werkt goed."

Om die Play-off 1 te halen verliest Club best geen punten op Daknam: "Lokeren is een goede ploeg. Ze hebben al een tijdje een vaste basis en hebben duidelijke ideeën. Ideeën die werken, anders sta je niet zo hoog gerangschikt. Ze spelen erg goed georganiseerd, die organisatie zullen we moeten ontwrichten."

De oefenmeester van Club zag alvast goede punten vorige week tegen Leuven: "De spelers hebben ervoor gevochten en we brachten goed voetbal. Dat goed gevoel moeten we nu zondag verderzetten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties