Gudjohnsen: "Sta er niet bij stil dat ik naast Messi zat"

Gudjohnsen: "Sta er niet bij stil dat ik naast Messi zat"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Eidur Gudjohnsen is voorlopig luxe-invaller bij Club Brugge. De man die ooit aan de zijde van Lionel Messi speelde, moet nu opboksen tegen de concurrentie bij blauw-zwart.

Gudjohnsen werkt hard om in de basis te geraken. "Ach, hier bij Club Brugge ben ik ook maar gewoon een van de spelers die naar de coach luistert. Ik heb al een mooie carrière gehad en ik geef weleens raad aan de ploegmaats, maar op training kijk ik toch vooral naar mezelf", vertelt hij in Het Nieuwsblad.

"Het is fijn dat ik nu kan terugkijken op de tijd dat ik samenspeelde met Lionel Messi, Ronaldinho, Samuel Eto'o, Frank Lampard en ga zo maar door. Maar toen ik naast hen zat in de kleedkamer bij Barcelona en Chelsea, stond ik daar niet bij stil. Ik zag hen gewoon als ploegmaats met wie ik titels moest winnen", aldus Gudjohnsen."

"We hebben een spelerskern om bij de eerste twee te eindigen en zo de Champions League te halen. Tegen OHL hebben we bewezen dat we heel goed kunnen voetballen, maar daarvoor tegen Genk en Gent was het nog zoeken", analyseerde hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties