Reactie Capon: "Wij willen de beker winnen"

Robby Morren
Robby Morren
| 17 reacties
Capon: "Wij willen de beker winnen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kortrijk verloor op het veld van Racing Genk en moet daarmee zijn ambitie op play-off 1 definitief opbergen. Brecht Capon hoopt dat zijn team nu de finale van de Beker van België zal spelen.

Robby Morren in Genk

Kortrijk speelde niet zijn beste wedstrijd in Genk en verloor met 2-0. "We kwamen al snel op een domme manier op achterstand en dan weet je dat het moeilijk wordt. Het was een gesloten wedstrijd met weinig kansen langs beide kanten."

"We hebben in de tweede helft nog wel geprobeerd maar ook toen hebben we weinig kunnen creëren, we zijn nooit echt in ons spel gekomen. Het is duidelijk dat Genk een goed voetballende ploeg is maar ook zij hebben eigenlijk niet veel kansen gecreëerd", aldus Capon.

"Alle hoop op een plaats in play-off 1 is nu weg, dat is jammer. We hebben play-off 1 niet hier in Genk verloren maar wel in december. Wij moeten volgende week een reactie geven tegen Bergen."

Kortrijk bereikte de halve finale van de Beker van België en dat is nu de prioriteit. "Die beker is heel belangrijk, wij willen die heel graag winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties