Reactie Deferm: "Vertrouwen dat het goed zal komen"

Robby Morren
Robby Morren
| 7 reacties
Deferm: "Vertrouwen dat het goed zal komen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Giel Deferm heeft er alle vertrouwen in dat Beerschot zich zal redden. Het gelijkspel tegen OH Leuven geeft de Beren weer nieuwe moed. Volgens de verdediger is Beerschot klaar om Lierse volgende week te ontvangen.

Robby Morren in Leuven

"In de eerste helft waren wij de enigen met een kans. Als die tegengoal dan zo snel in de tweede helft valt, is dat toch even slikken. Zeker toen Stijnen dan ook nog eens rood pakte, werd het heel moeilijk."

We zijn blijven knokken en goed georganiseerd blijven voetballen en konden gelukkig die gelijkmaker nog scoren. Het is knap dat we er in zijn blijven geloven", aldus Deferm.

Lierse

"Elke wedstrijd is heel belangrijk voor ons maar zeker die van volgende week tegen Lierse. Wij spelen thuis en dat is toch echt wel een voordeel. De supporters waren in Leuven massaal aanwezig, volgende week in eigen huis zullen we weer op hun steun kunnen rekenen en dan kunnen we toch iets meer doen."

Voor Deferm is dit het tweede jaar op rij dat hij tegen de degradatie moet vechten. Vorig jaar voerde hij dezelfde strijd met STVV. "Vechten tegen de degradatie went nooit. Ik heb vertrouwen dat het goed zal komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties