Reactie Dejaegere: "De teleurstelling is groot"

Robby Morren
Robby Morren
| 9 reacties
Dejaegere: "De teleurstelling is groot"
Foto: © SC

Brecht Dejaegere was teleurgesteld na de 2-0 nederlaag tegen Genk. Kortrijk moet zijn ambitie op play-off 1 nu helemaal opbergen.

Door Robby Morren

"We kwamen al snel op achterstand en dan werd het natuurlijk heel moeilijk voor ons. Genk kon dan afwachten. We toonden in de tweede helft een goede reactie maar we incasseerden op een ongelukkige manier die 2-0 en dat is jammer want we creëerden toch kansen in die tweede helft. Spijtig genoeg was onze laatste pass vaak niet goed."

"Bij mij is de teleurstelling toch wel groot, zeker omdat we goed aan de tweede helft begonnen waren en konden dreigen. Genk had het moeilijk bij het uitvoetballen en dan groeide bij ons het geloof."

"Genk is een goed voetballende ploeg maar als je druk kan zetten, kan je hen wel in de problemen brengen. Het is een grote ploeg in België en ze hebben getoond dat ze wel thuishoren in play-off 1."

Dejaegere stond vorig jaar in de belangstelling van Genk maar dat speelde niet meer in zijn hoofd. "Helemaal niet. Ik ben een speler van Kortrijk en ik wilde graag winnen maar spijtig genoeg is dat niet gelukt."

Niveau optillen

Kortrijk kan play-off 1 nu wel vergeten waardoor de komende matchen nog maar weinig belang hebben. "De volgende drie wedstrijden zijn nu praktisch zonder inzet maar als topsporter moet je iedere match proberen te winnen en elke keer opnieuw trachten je niveau op te tillen", besluit Dejaegere.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties