Schweinsteiger: "Niet makkelijk tegen Arsenal"

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Schweinsteiger: "Niet makkelijk tegen Arsenal"
Foto: © SC

Bastian Schweinsteiger neemt het morgen met Bayern München op tegen Arsenal. 'Schweini' verwacht allerminst een gemakkelijke wedstrijd tegen 'The Gunners', ook al vlogen die dit weekend onverwacht uit de FA Cup tegen tweedeklasser Blackburn Rovers.

"Arsenal behoort volgens mij tot de tien beste teams in Europa. Het is een goede ploeg en vooral Jack Wilshere vind ik een uitstekende speler. Het wordt een moeilijke wedstrijd tegen hen. Arsenal heeft niet de typisch Engelse stijl van voetballen. Hun stijl is meer Europees, met spelers zoals Santi Cazorla. Ik weet niet waarom ze er maar niet in slagen om prijzen te winnen, nochtans hebben ze er wel de kwaliteiten voor", aldus Schweinsteiger in L'Equipe.

Schweinsteiger verwacht veel sfeer in het Emirates Stadium. "Er zal een grote ambiance zijn in hun nieuwe stadion. De vorige keer dat ik tegen hen speelde, was nog op Highbury en toen verloren we die wedstrijd. Offensief zijn ze heel sterk. Afgelopen weekend verloren ze in de beker, maar dit zal voor ons niet noodzakelijk betekenen dat het een makkelijke wedstrijd gaat worden. We moeten respect tonen voor hen, maar anderzijds hebben we veel vertrouwen in onze kwalificatie", besluit de middenvelder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties