Arsenal wil Luiz Gustavo
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Arsenal wil Luiz Gustavo
Foto: © SC

Arsenal en Bayern München kijken elkaar vanavond in de ogen tijdens hun achtste finale van de Champions League. Het blijkt nu dat Arsenal erg veel interesse zou hebben in Luiz Gustavo van Bayern.

Arsenal deed deze winter reeds een navraag naar de centrale middenvelder. De Londense club trok zich echter terug toen bleek dat Bayern hem absoluut niet in de helft van het seizoen wou laten gaan. Arsenal bereidt nu een bod voor om de Braziliaan deze zomer naar Londen te halen, weet Goal.com.

De Braziliaanse international zou zo'n 15 miljoen pond moeten kosten. Hij zal vanavond waarschijnlijk niet aan de aftrap komen. Bastian Schweinsteiger en Javi Martinez worden centraal op het Bayernse middenveld verwacht.

Deze winter trok Arsenal zich overigens terug uit een transfer van Mohamed Diame van West Ham die op dezelfde positie speelt. De scouts waren er niet van overtuigd dat Diame beter was dan het huidige spelersmateriaal op het middenveld.

Diezelfde scouts zijn er nu wel zeker van dat Gustavo een plaatsje verdient in het rijtje Wilshere, Arteta, Ramsey en Diaby.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties