Dante waarschuwt voor Walcott en Wilshere

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Dante waarschuwt voor Walcott en Wilshere
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bonfim Dante (ex-Standard) neemt het vanavond met Bayern München in Londen op tegen Arsenal in de achtste finales van de Champions League. De verdediger waarschuwt zijn ploegmaats voor Walcott en Wilshere.

Dante nam het onlangs met Brazilië op tegen Engeland. "Ik maakte persoonlijk mee hoe gevaarlijk Jack Wilshere en Theo Walcott wel niet kunnen zijn. Ook Podolski zal gevaarlijk zijn. De spelers van Arsenal zullen alleszins gemotiveerd zijn. Ze hebben iets te bewijzen", aldus Dante aan Goal.com.

"Ik kijk al heel lang naar de Premier League en ik bewonder de stijl van Arsenal. Een team die aan die filosofie vasthoudt, kan tegen elk team gevaarlijk zijn. We zullen op onze hoede moeten zijn." Dante zal hoogstwaarschijnlijk naast Daniël Van Buyten staan, centraal in de verdediging bij Bayern.

Bayern slikte dit seizoen nog maar 7 tegengoals. "We doen het momenteel goed maar als Bayern zijnde moeten we prijzen winnen. We mogen nu niet de fout maken al te denken dat we al iets bereikt hebben. We moeten geconcentreerd blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties