Vromans: " Ik grijp elke kans"

Jens Van der Borght
| 0 reacties
Vromans: " Ik grijp elke kans"
Foto: © SC

Volg Lommel SK nu via WhatsApp!

Met een ruime 2-5 zege op het veld van Oudenaarde, pakte Lommel United zijn eerste punten van het jaar. De zege geeft Lommel terug wat ademruimte na een 0 op 12.

Dankzij de ruime zege klimt Lommel in het klassement omhoog naar een achtste plaats. Deze wordt met 30 punten gedeeld met Tubeke en Dessel Sport. Trainer Philip Haagdoren gaf speelkansen aan tweede doelman Glenn Vromans. Hij verving de vaste nummer 1 Yannick Thoelen onder de lat.

“Ik voelde het aankomen gedurende de week, maar toen ik het vorige donderdag officieel hoorde, was het toch even schrikken”,vertelt Vromans aan Het Nieuwsblad. “Ik speelde ook al in de eerste thuismatch tegen Eupen, die op een 1-1 gelijkspel eindigde, maar dat was na een schorsing van Yannick. Dit was dus anders omdat de trainer bewust voor mij koos en uiteraard was ik daar gelukkig mee.”

De twintigjarige Glenn Vromans , die afkomstig is uit Lutlommel, speelt al sinds zijn jeugd bij Lommel. Na lang wachten had hij dan toch zijn tweede basisplaats beet.

“Ik weet ook wel dat ik elke kans die ik krijg moet benutten om me te bewijzen. Ik hoop dan ook na deze overwinning een nieuwe kans te krijgen tegen White Star Woluwe, zodat ik kan groeien. Ik ben klaar voor die uitdaging”, besluit Vromans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties