Heynckes: "We speelden fantastisch voetbal"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Heynckes: "We speelden fantastisch voetbal"
Foto: © SC

Gisteren vernederde Bayern München het Arsenal van Arsène Wenger in zijn eigen stadion met 1-3. Pijnlijke nederlaag voor The Gunners, overwinning die zoet smaakte voor de Duitsers.

Bayern-coach Jupp Heynckes was achteraf ontzettend tevreden met het resultaat én het vertoonde spel van zijn team. “Het staat altijd gelijk aan een groot succes als je op Engelse bodem gaat winnen met 1-3”, begint de Duitser.

“We maakten een geweldige start, en vooral in de eerste helft speelden we fantastisch voetbal. Naarmate de wedstrijd vorderde kwam Arsenal wat beter in de wedstrijd en kwam de kwaliteit toch ook bovendrijven bij hen. We moesten onze mouwen opstropen en hard werken, maar zelfs na het tegendoelpunt bleven we gevaarlijk en creëerden we genoeg kansen. De 1-3 overwinning is volkomen terecht”, besluit Heynckes.

Bayern schakelde Arsenal in het verleden al twee keer uit in evenveel knock-outfases in de Champions League. Een derde keer lijkt in de maak, tenzij de troepen van Arsène Wenger in de terugwedstrijd  beter voor de dag komen en het tij alsnog weten te keren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties