Reactie Hyland: "Stuttgart wilde het meer dan wij"

Robby Morren
Robby Morren
| 6 reacties
Hyland: "Stuttgart wilde het meer dan wij"
Foto: © SC

Donderdagavond kwam er een einde aan de Europese droom van Genk. De Limburgers konden de mooie 1-1 uitgangspositie uit de heenwedstrijd niet verzilveren. Khaleem Hyland vond dat Stuttgart meer vechtlust toonde. De Duitsers wonnen met 0-2.

Robby Morren in Genk

De middenvelder merkt op dat de tegenstander uit Duitsland bijzonder efficiënt was in de Cristal Arena. "Zij trapten drie ballen op doel en twee daarvan gingen binnen. Ze scoorden op slag van rust een geluksgoal en hun tweede treffer kwam er na balverlies van mij. Op dat moment weet je dat het over is want dan moesten wij al 3 keer scoren."

"Het veld lag er niet goed bij, het was moeilijk voetballen maar dat was ook zo voor onze tegenstander dus dat mag geen excuus zijn."

Hyland gaf toe dat Stuttgart meer verbetenheid, meer vechtlust toonde dan Genk. "Wij speelden misschien wel te relaxed, zij wilden het meer dan wij. Wij wilden een goed blok neerzetten maar dat is niet de ganse wedstrijd gelukt."

Dankbaar

Genk ligt dan wel uit de Europa League, toch houdt de Trinidadiaan een goed gevoel over aan de campagne. "We mogen dankbaar zijn dat we zo ver geraakt zijn, we hebben toch wel iets bereikt. Het was ook leuk voor de supporters. Ach, dit is onze eerste nederlaag in de Europa League en we zijn uitgeschakeld."

De belangrijke wedstrijden voor Genk blijven elkaar in sneltempo opvolgen. Zondag moeten de Limburgers naar Standard, de week daarna wacht de terugwedstrijd van de halve finale van de beker tegen Anderlecht. "We moeten onze nu gewoon volop concentreren op die wedstrijden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties