Kiel vermoedelijk uitverkocht zaterdag

Kiel vermoedelijk uitverkocht zaterdag
Foto: © SC

Het ziet er naar uit dat Beerschot dit weekend voor een vol huis zal spelen in de levensbelangrijke degradatietopper tegen Lierse. Er zijn nu al enkele vakken uitverkocht en verwacht wordt dat uiteindelijk alle vakken zullen gevuld raken.

De vakken M, R en S zijn al uitverkocht. Beerschot roept de supporters op om er ook voor te zorgen dat de andere vakken vol raken. Het opent daarvoor ook vandaag uitzonderlijk zijn ticketcorner vanaf 14 tot 18 uur om het stadion nog sneller uit te verkopen.

Woensdag waren er enorme wachtrijen om aan tickets te raken. Sommige fans moesten meer dan een uur aanschuiven om aan hun tickets te raken. Zaterdag speelt Beerschot een enorm belangrijke wedstrijd tegen Lierse. Winnen betekent voor beide clubs een grote stap in de strijd tegen Play-off III.  

Belangrijk: als je een ticket koopt voor de wedstrijd tegen Lierse, mag je gratis binnen tijdens de wedstrijd van de slotspeeldag tegen Cercle Brugge. Je kan overigens ook via Voetbalkrant.com nog steeds tickets winnen. Een link naar de wedstrijd is hier te vinden. Deze namiddag om 14 uur delen we mee wie tickets heeft gewonnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties