Reactie Plet: "Ik kon niet gevaarlijk zijn"

Fabian Morren
| 2 reacties
Plet: "Ik kon niet gevaarlijk zijn"
Foto: © SC

Glynor Plet heeft zich niet echt kunnen aan het grote publiek tonen tegen Stuttgart. De Nederlandse spits kreeg weinig bruikbare ballen en stond geregeld op een eiland. "Ik heb mijn stempel niet op de wedstrijd kunnen drukken", klinkt het eerlijk bij de Nederlandse spits.

Door Fabian Morren

Plet startte in de basis, want Jelle Vossen was geblesseerd. Het ideale moment om zich te tonen dus. Tot zover de theorie. “Ik ben niet echt gevaarlijk kunnen zijn en heb ook mijn stempel niet op de wedstrijd kunnen drukken”, weet de aanvaller. “En dat is toch wat een spits wil doen.”

Genk was als ploeg in de tweede helft te onmachtig om Stuttgart nog echt te bedreigen. “Aan wat het lag? Een beetje aan ons en een beetje aan Stuttgart. We deden best wel goed mee in de eerste helft, maar die ongelukkige goal valt op een heel slecht moment. We wilden dan op zoek gaan naar een doelpunt, maar deden dat te gehaast.”

Plet kreeg voorin de steun van Gorius. Maar de ruimtes tussen beide spelers was vrij groot. “De trainer heeft voor dat systeem gekozen. Gorius is een hele goeie voetballer. We wisten dat er meer ruimte zou zijn tussen mij en hem.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties