Interview Thorgan Hazard en Bryan Verboom dromen van de Rode Duivels

Thorgan Hazard en Bryan Verboom dromen van de Rode Duivels
Foto: © SC

Hazard en Verboom maken beiden deel uit van zowel Zulte Waregem als de nationale beloften. Beiden hopen ooit te mogen spelen voor de Rode Duivels, maar focussen nu eerst op de kwalificatiecampagne met de beloften.

Aernout Van Lindt in Waregem

De youngsters van Essevee waren er onlangs bij in de oefenwedstrijd van de nationale beloften tegen Spanje. Ze willen beiden naar het EK 2015 in Tsjechië en daarna ook naar de Olympische Spelen in Rio, maar makkelijk wordt dat niet.

“We zitten in een moeilijke groep met Italië en Servië. We moeten ons nu in de eerste plaats concentreren op de wedstrijd tegen Cyprus van volgende maand”, blikt Hazard vooruit op de eerste kwalificatiewedstrijd voor het EK. “Natuurlijk wil ik ooit voor de Rode Duivels spelen, maar ik wil me nu eerst ten volle richten op de beloften.”

Bryan Verboom vult aan: “Het spelen voor je land is altijd iets speciaals. Het is een ander gevoel, de afwisseling met het spelen voor een club doet dan ook deugd. Ik hoop dat er een tijd voor mij komt bij de Rode Duivels.” De Olympische Spelen zijn voor hem “geen droom, maar wel een doel. Al zal het zeker niet makkelijk worden.”

Morgen laten we Verboom en Hazard hier op Voetbalkrant.com onder andere aan het woord over hun toekomst bij Zulte Waregem.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties