Vader Vargas: "Ronald nog steeds gewaardeerd in Brugge"

Christophe van den Boom
| 218 reacties
Vader Vargas: "Ronald nog steeds gewaardeerd in Brugge"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag neemt Anderlecht het op tegen Club Brugge. Voor Ronald Vargas wordt het de eerste keer dat hij terugkeert naar het Jan Breydelstadion. Vader Vargas blikt vooruit.

“Ik weet niet of ik naar Brugge zal gaan. Misschien zal ik de wedstrijd op café bekijken. Of nee, ik zal gaan. Het is zeker dat Vargas zal spelen”, aldus een vrij nerveuze Pedro Vargas aan La Dernière Heure.

Ten tijde van Club Brugge was Vargas een van de uitblinkers op het veld. Bij Anderlecht heeft hij zijn oude niveau nog niet teruggevonden en sommigen betwijfelen of het de Venezolaan ooit nog lukt. “Ik twijfel daar niet aan. Vandaag zeggen ze dat hij zijn snelheid kwijt is, maar dat klopt niet. Hij is zijn ritme kwijt en dat is iets heel anders. Maar u zal zien: vanaf zondag op Brugge zal hij opnieuw de scherpzinnige Vargas worden die hij ooit was”, is vader Vargas overtuigd.

De transfer naar Anderlecht kreeg veel media-aandacht en viel in slechte aarde bij de supporters van Blauw-Zwart. “Ik weet niet wat er zal gebeuren, maar hij heeft geen schrik om er terug te keren. Ronald wordt er nog steeds gewaardeerd. Er zijn slecht enkele Ultras die hem zullen uitjouwen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties