Van Langendonck: "Klaar om Stijnen te vervangen"

Christophe van den Boom
| 4 reacties
Van Langendonck: "Klaar om Stijnen te vervangen"
Foto: © SC

Zaterdag staat Beerschot tegenover Lierse in de strijd om degradatie. De winnaar kan zich moreel verzekeren van een verlengd verblijf in eerste. Beerschot zal waarschijnlijk Van Langendonck in doel posteren ter vervanging van de geschorste Stijnen.

“Ik heb moeilijke dagen beleefd, maar Beerschot kan op mij rekenen”, opent de doelman in Gazet van Antwerpen. “Stijnen vervangen? Ik ben er klaar voor.”

“Als tweede keeper moet je altijd paraat staan omdat er iets kan gebeuren met de eerste doelman. Nu weet ik het tenminste vier dagen op voorhand. Zaterdag tegen OHL moest ik koud invallen.”

In december kreeg hij nog zeven doelpunten van Club Brugge om de oren. Tegen OHL pakte de doelman uit met enkele uitstekende reddingen. “Die invalbeurt heeft mij vertrouwen gegeven, ja. Ik ben blij dat ik direct in de wedstrijd zat, maar het is niet omdat ik één goede redding heb verricht, dat ik daarop kan teren en niks meer fout kan doen. Tegen Lierse begin ik weer vanaf nul.”

De sluitpost wil zich bewijzen, maar wil er vooral zijn voor het team. “Als Beerschot in eerste klasse blijft, zal dat de verdienste zijn van het hele team. Ik moet nu vooral zorgen dat ik vanaf de eerste minuut geconcentreerd ben.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties