Waasland-Beveren wil snel werk maken van contractverlenging De Boeck

Waasland-Beveren wil snel werk maken van contractverlenging De Boeck
Foto: © SC

Waasland-Beveren wil verder met Glen De Boeck. Manager Dirk Poppe wil zo vlug mogelijk rond de tafel zitten met zijn coach, maar verwacht zich niet aan veel problemen.

Poppe verwacht snel tot een akkoord te komen met De Boeck. "Ik zie niet in waarom onze trainer niet zou bijtekenen", zegt Poppe in HLN. "Welke spelers we zullen aantrekken, welke opties gelicht zullen worden, is allemaal afhankelijk van wie er trainer wordt. Maar ik verwacht dat die onderhandelingen met De Boeck een 'piece of cake' zullen worden. Ook in november ging alles heel vlot."

Een scenario dat De Boeck naar een ambitieuzere ploeg zou vertrekken, ziet Poppe niet gebeuren. "Glen zei me toen ook dat hij bij Cercle Brugge z'n lesje geleerd had. Hij had ginds een plan op lange termijn, maar maakte uiteindelijk een andere keuze, iets wat hij zich achteraf betreurde. 'Een ezel zal zich misschien twee keer aan dezelfde steen stoten, maar ik niet', zei hij me letterlijk. Waarom zou er sindsdien wat veranderd zijn? Onze samenwerking is langs alle kanten een goed huwelijk. Ik zie niet in waarom hij niet zou blijven. Wij willen alleszins heel graag verder met hem."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties