Rafa Benitez: "Supporters hebben club kapot gemaakt"
Timothy Collard
Timothy Collard
| 22 reacties
Rafa Benitez: "Supporters hebben club kapot gemaakt"

Rafa Benitez heeft zich niet bepaald populair gemaakt bij de Chelsea- aanhang. De fans van The Blues lustten hem rauw en daar lijkt geen verandering in te komen. Volgens de interim-coach zouden de fans beter achter hun team staan in plaats van hun ongenoegen te uiten aan zijn adres.

Benitez kon nooit in de harten kruipen van de supporters. Zij hadden liever gezien dat Roberto Di Matteo aan het roer bleef bij Chelsea. Na het bekerduel met Middlesbrough liet Benitez nu ook zelf verstaan geen trek te hebben in een langer verblijf bij het team van Eden Hazard.

“Ik zal mijn job uitoefenen zoals dat wordt verwacht, maar na het seizoen vertrek ik. De supporters hebben de club kapot gemaakt, daardoor is er voor mij geen sprake van dat ik kan blijven na dit seizoen”, laat de Spanjaard optekenen in de Engelse pers.

Benitez hoopt echter wel dat de fans hun kar keren en het team opnieuw gaan steunen. “De supporters moeten terugkeren en Chelsea opnieuw steunen. Sommige fans stellen me echt teleur. Ze zouden beter hun team steunen in plaats van spandoeken te maken”, besluit een ontgoochelde Benitez.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties