De Bruyne out met knieblessure

Timothy Collard
Timothy Collard
| 6 reacties
De Bruyne out met knieblessure
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kevin De Bruyne heeft de woensdagtraining bij zijn club Werder Bremen moeten staken. De Rode Duivel blesseerde zich aan de knie en is twijfelachtig voor de wedstrijd tegen Mönchengladbach van aanstaande zaterdag.

De maand maart is alvast niet goed begonnen voor Werder Bremen. Eerder blesseerde Joseph Akpala zich al op training, na een botsing met doelman Wolf. Die laatste blesseerde zich vandaag ook en ook hij is wellicht een tijdje out met problemen aan de knie, terwijl Akpala een zestal weken revalidatie te wachten staat.

De Bruyne is zo de derde op enkele dagen tijd die zich blesseert bij de Duitse club. De wedstrijd van komend weekend komt allicht te vroeg voor de middenvelder, maar de kwalificatiewedstrijden voor het WK in Brazilië zouden echter niet in het gedrang komen. Hopelijk herstelt De Bruyne goed en wel van zijn blessure en kan Marc Wilmots een beroep op hem doen voor de dubbele confrontatie met Macedonië.

Op 22 maart trekken onze Rode Duivels naar Skopje en vier dagen later, op 26 maart, ontvangen ze de Macedoniërs in het Koning Boudewijnstadion.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties