Biset: "PO II blijft een grap"

Biset: "PO II blijft een grap"
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

KV Mechelen speelt nog twee topmatchen vooraleer het de PO II moet aanvatten. Maxime Biset blikt al vooruit naar die nacompetitie en denkt er het zijne van.

Voor KV Mechelen is het wel zuur dat het weer naast PO I greep. Al vindt Biset dat het dit jaar anders is. "Omdat we er door een blessuregolf eerst heel ver af waren en dan nog een fantastische inhaalbeweging gemaakt hebben. Als we nu tegen Anderlecht en Zulte Waregem geen punten meer rapen, wordt dat vergeten. Dat zou ik jammerder vinden dan het missen van play-off 1, want we hebben altijd gezegd en geloofd dat er beterschap zou komen na Nieuwjaar", aldus de robuuste verdediger in S/V Magazine.

PO II vindt hij echter maar niets. "Dat vangnet van play-off 2 blijft in principe natuurlijk een grap. Stel dat Lierse zich redt en we komen samen in een poule, dan staan we daar allebei met nul punten. Play-off 2 is ook een loterij. We begonnen daar eens aan met 9 op 9 en haalden het toen niet. Vorig jaar spraken we de ambitie uit om vol voor play-off 2 te gaan en (grijnst) dat bleek ook niet de beste zet. Iedereen, van de spelers tot misschien zelfs de arbitrage, gaat er in play-off 2 nog altijd honderd procent voor, maar mist dat tikje scherpte. Mij lijkt het best om gewoon in elke match te mikken op het plezier van het winnen. Misschien staan we zo plots op nummer één."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties