Interview Leye: "Verlies is al lang vergeten"

Leye: "Verlies is al lang vergeten"
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Zulte Waregem verloor het voorbije weekend voor het eerst in achttien wedstrijden. Voor Mbaye Leye is het verlies al gecatalogiseerd en moet er enkel aan de volgende wedstrijd worden gedacht.

Aernout Van Lindt in Waregem

“Het verlies is al lang vergeten, maar we kunnen er wel veel uit leren met het oog op de play-offs. Het ritme was heel hoog en er waren ook veel duels. Het was op die manier heel lastig, en zo gaan we nog veel moeten spelen. Ook Standard en Lokeren spelen bijvoorbeeld vrij fysiek, dus het worden nog moeilijke play-offs.

Er werd al heel wat geschreven over het feit dat Zulte Waregem een titelkandidaat zou zijn, maar Leye houdt de voetjes op de grond: “Mathematisch is de titel mogelijk, maar kampioen worden is meer iets voor topploegen. Voor ons zou een Europees ticket al een mooie bekroning zijn voor ons seizoen, dus moeten we gewoon goed proberen spelen in play-off I.”

Morgen laten we Mbaye Leye en Ibrahima Conté onder andere aan het woord over hun toekomst bij Zulte Waregem en over de wedstrijd tegen Mechelen dit weekend.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties