Wilmots: "We zullen niet voor verrassingen komen te staan"

Wilmots: "We zullen niet voor verrassingen komen te staan"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marc Wilmots heeft deze namiddag zijn selectie voor de interlands tegen Macedonië prijsgegeven. Wedstrijden die niet licht opgevat worden door de bondscoach. "Het kan een beetje oorlog worden", aldus Wilmots.

Geen Van Damme in de selectie wegens de keuze voor Pocognoli in functie van de wedstrijden. Wel weer Jelle Vossen omdat Benteke op één kaart van een schorsing staat. Vincent Kompany en Nacer Chadli zijn dan weer twijfelachtig en dus riep Wilmots een 25-koppige selectie op. "We zullen deze en volgende week zien hoe het evolueert met Nacer en Vincent", zei Wilmots.

Macedonië heeft een stevige thuisreputatie, maar Wilmots kijkt zoals gewoonlijk naar zijn eigen team. "Je moet echter ook naar de tegenstander kijken om de juiste spelers neer te zetten en de juiste tactiek te kiezen. We hebben ze uitgebreid gescout en we zullen niet voor verrassingen komen te staan. Een beetje oorlog kan het wel worden in Skopje, maar daar zijn we op voorbereid. Deze twee matchen gaan niet bepalen of we gekwalificeerd zijn voor Brazilië, maar ze zullen ook niet bepalen of we uitgeschakeld zijn. Daarvoor is er nog een lange weg te gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties