Reactie Owusu: "We moeten alles winnen als we de titel willen"

Robby Morren
Robby Morren
| 5 reacties
Owusu: "We moeten alles winnen als we de titel willen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

William Owusu lijkt op het juiste moment op dreef. De aanvaller van Westerlo scoorde drie goals in twee wedstrijden. "Ik sta met vertrouwen te voetballen", aldus de spits.

Door Robby Morren

Owusu opende de score met een puike trap vanop de rand van de zestien. "Ik zag de bal komen, hield mijn tegenstander af en hij ging goed binnen. Ik dank God voor mijn doelpunt. Dit was belangrijk voor het team."

Owusu heeft het torinstinct teruggevonden en kan wel eens een belangrijke schakel worden in de eindspurt richting titel. "Ik doe altijd mijn best maar het is wel zo dat ik nu met meer vertrouwen sta te voetballen. Als ik een kans zie, trap ik op doel."

Alles winnen

Dankzij deze overwinning sluipt Westerlo voorlopig een beetje op richting leider Oostende. "We leggen de druk op Oostende. Toch zullen wij al onze wedstrijden moeten winnen. We mogen geen punten verliezen als we de titel willen."

Dat zorgt natuurlijk voor de nodige druk maar Westerlo beschikt over een ervaren spelersgroep. "Dit brengt druk mee voor ons maar iedereen is er klaar voor. We doen telkens ons uiterste best. We wonnen nu 5 wedstrijden op rij, dat is heel goed voor het team."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties