Verheyen: "Mogelijk dat ik dit voor rest van mijn leven doe"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 9 reacties
Verheyen: "Mogelijk dat ik dit voor rest van mijn leven doe"
Foto: © SC

Gert Verheyen werd gisteren benoemd als de nieuwe coach van de nationale U18 en U19. De ex-Rode Duivel ziet deze opdracht volledig zitten. Hij ziet de functie ook niet als een opstapje naar een carrière als hoofdtrainer.

"Het is niet mijn ambitie om in deze job te leren en dan een stap hogerop te zetten naar het 'grote' trainerschap. Neen, het kan goed zijn dat ik dit voor de rest van mijn leven doe", aldus Verheyen aan Het Laatste Nieuws. Verheyen komt bij de Bond ex-ploegmaat Johan Walem tegen als beloftetrainer. De twee zullen nauw samenwerken.

"Dat ik nauw zal samenwerken met ex-ploegmaats van bij de Rode Duivels en vooral Johan Walem was zeker een factor om ja te zeggen. Johan is gedreven en ook ik wil dit écht goed doen", aldus de ex-spits die overigens analist blijft. "Dit is een kans om beide jobs te combineren. Als het niets te maken heeft met matchen van de Rode Duivels kan ik mijn neutraliteit als analist behouden."

Het is de bedoeling dat de lijn van de Rode Duivels doorgetrokken wordt naar de jongere categorieën. "Ik wil winnaars kweken", aldus Verheyen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties