Top-4 in tweede A bekampen elkaar

Top-4 in tweede A bekampen elkaar
Foto: © SC

In West-Vlaanderen ligt het hoogtepunt dit weekend in de tweede provinciale A. De volledige top-4 in de huidige rangschikking speelt namelijk onderling tegen elkaar. Op zondagavond zullen de waardeverhoudingen alvast iets duidelijker zijn.

Op zaterdagavond ontvangt Adinkerke, gedeeld tweedes, de zwart-witten uit Jabbeke. Adinkerke ging vorige week nog met zware 5-1-cijfers onderuit bij Koekelare en zal erop gebrand zijn om voor eigen publiek te tonen dat ze slechts een off-day hadden. Bovendien verloor Adinkerke in de heenmatch al van Jabbeke (2-0). Maar ook Jabbeke heeft iets recht te zetten. Zij konden weliswaar wel winnen, maar makkelijk ging dit niet. Het werd uiteindelijk 4-3 tegen de voorlaatste.

Een dag later mag de voetballiefhebber zich in Knokke opmaken voor een echte topper. Met de komst van leider Oudenburg krijgt Knokke de uitgelezen mogelijkheid om de koppositie (even) over te nemen. Knokke had vorige week geen moeite om de 3 punten te pakken bij de rode lantaarn. Dan was het een veel minder geslaagd weekend voor de leiders. Oudenburg bleef thuis steken op een 1-1-gelijkspel tegen Eendracht Brugge.
Knokke volgt momenteel op 1 punt van de leider, maar Oudenburg speelt volgende week nog haar inhaalwedstrijd tegen Torhout. In de heenwedstrijd toonde Oudenburg zich alvast de betere. Het versloeg Knokke eenvoudig met 3-1.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

West-Vlaanderen (2A)

Nieuwste reacties