Kompany bedankt fans voor tekeningen

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
Kompany bedankt fans voor tekeningen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eind februari maakten de Rode Duivels hun laatste duiveluitdaging bekend. Deze keer werd er gevraagd aan de fans om tekeningen te maken en die door te sturen. Van die tekeningen worden dan vlaggen gemaakt om morgenavond omhoog te houden in het stadion.

Ook ditmaal is de duiveluitdaging tot een goed einde gebracht. Vincent Kompany plaatste een foto van hem met een tekening in de hand op zijn Twitter om zijn dank uit te spreken voor de talrijke tekeningen die werden ingezonden. De aanvoerder van de Rode Duivels noemt het ‘de beste bron van motivatie’.

Bekijk hieronder de foto die Kompany de wereld instuurde:

Vincent Kompany start morgenavond opnieuw in de basis bij de Rode Duivels. Denk jij dat ‘Vince The Prince’ het eerste doelpunt kan scoren in de wedstrijd? Waag er een gokje op bij UNIBET . Als je 60 euro inzet op het feit dat Kompany voor het eerste doelpunt zorgt tijdens het duel, dan kan je zo maar eventjes 900 euro terugverdienen. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan een account via DEZE WEBSITE  en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties