Linksback Anderlecht wil niet naar AC Milan

Linksback Anderlecht wil niet naar AC Milan
Foto: © SC

Jordan Lukaku heeft een bod van AC Milan naast zich neergelegd. De 18-jarige linksback van Anderlecht kon naar de Italiaanse topclub maar blijft gewoon bij Anderlecht. In Het Nieuwsblad bevestigt vader Roger ook dat hij zijn zoon zelf wou kopen.

Jordan Lukaku maakte indruk op het toernooi van Viareggio, dat door de Anderlechtse beloften werd gewonnen. De Italiaanse clubs kregen interesse en AC Milan legde een bod neer bij Anderlecht. Jordan en Anderlecht weigerden echter de transfer. Bij Anderlecht ziet men ook nog steeds een talent in de broer van Romelu.

"Het bod van AC Milan werd ook niet hoog genoeg ingeschat", zegt Roger Lukaku in Het Nieuwsblad. "Jordan heeft nog een contract van meer dan twee jaar en we willen geen oorlog met Anderlecht, dat altijd correct is geweest. De club heeft beloofd dat Jordan volgend seizoen gratis kan worden verhuurd, maar dat was natuurlijk voor Viareggio."

Lukaku zelf beleeft een woelig seizoen, want hij werd al eens naar de B-kern gestuurd omdat hij niet wilde uitgeleend worden. "Om mijn zoon in die moeilijke periode te helpen, wilde ik Jordan rond Nieuwjaar kopen voor mijn Congolese ploeg Rojelu", aldus nog Roger. "Ik bood Anderlecht ongeveer hetzelfde als de prijs van Verboom, maar het was niet genoeg. Bij Rojelu had hij in de Congolese eerste klasse kunnen spelen. Terwijl het bij Anderlecht eigenlijk nog altijd niet duidelijk is of Jordan nu deel uitmaakt van de A- of de B-kern. Zijn toekomst hangt nu af van wat de trainer beslist."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties