De KBVB stelt Everyday Football voor

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
De KBVB stelt Everyday Football voor
Foto: © SC

De KBVB presenteert vandaag de eerste aflevering van Everyday Football. In samenwerking met Belgacom wordt er elke maand een filmpje van 20 minuten gemaakt dat het Belgische voetbal in alle facetten belicht.

"De KBVB presenteert met trots, in samenwerking met Belgacom, de eerste aflevering van Everyday Football. Benieuwd naar het dreamteam van Thorgan Hazard en Jordan Lukaku? Je kom het te weten in de eerste aflevering van Everyday Football. Dat en nog veel meer", staat te lezen in het begeleidende persbericht.

De afleveringen verschijnen eerst exclusief op Belgacom 11+ en zijn na twee weken vrij te bekijken op het YouTube-kanaal van de KBVB.

"Everyday Football toont het Belgisch voetbal, in al haar facetten. Zo kom je onder andere te weten of Thorgan Hazard en Jordan Lukaku hun grote broers hebben opgenomen in hun droomelftal en wie van hen het beste scoort aan de kickertafel. Ondertussen voorzien Romelu en Eden de wedstrijd van hun broers bij de beloften van snedig commentaar."

"We maken ook kennis met Ado Peltjo. Rode Duivelinnen Niki De Cock en Davina Philtjens leven voor het voetbal en geven een stem aan het Belgisch vrouwenvoetbal, dat elke dag aan populariteit blijft winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties